Om sansestimulation

En demens-diagnose påvirker ikke alene den borger, der rammes. Den påvirker i høj grad også den nære familie, gode venner og netværk. Mennesker med demens oplever ofte tab af identitet og værdi i de nære relationer.

Oplev Demensstuen

Hvad øjet ser, og hvad øret hører, findes allerede i sindet. Book en demo af Demensstuen hos Public Intelligence i Odense, i Birkerød eller på et plejehjem nær jer. Ring på: 7060 2272 eller Book demo.

Oplev Demensstuen

Hvad øjet ser, og hvad øret hører, findes allerede i sindet. Book en demo af Demensstuen hos Public Intelligence i Odense, i Birkerød eller på et plejehjem nær jer. Ring på: 7020 2272 eller Book demo.

Vores sanser er afgørende for vores forståelse af os selv og den verden, vi lever i. De hjælper os til at forstå, hvem vi er. Og hvor vi er. De gør os i stand til handle ud fra situation og kontekst.

Facebook

CalmViso har en Facebook-gruppe, hvor vi deler viden, erfaring og ideer inden for demensområdet. Gruppen har særligt fokus på at finde nye veje til brug af CalmViso Demensstuen. Tilmeld dig vores faglige netværk.

Facebook

Vi har oprettet en Facebookgruppe kaldet CalmViso Demensstuen som har til formål at dele viden, erfaring og ideer indenfor demensområdet.

Gruppen har særlig fokus på at finde nye veje til brug af CalmViso demensstuen.

CalmViso er med til at bryde en udadreagerende adfærd ved at flytte fokus hos mennesker med demens.

Dina Linde Justesen
Leder af tværfagligt team
Plejehjemmet Kløvervangen

Bliv ringet op

Indsæt venligst Navn
Indsæt venligst Telefonnummer